Archív - 2016

2018március 07

2016november 02
Meghívó az „Allergiát és intoleranciát okozó anyagok a vendéglátásban” c. konferenciára A Budapesti Gazdasági Egyetem tisztelettel meghívja Önt az „Allergiát és intoleranciát okozó anyagok a vendéglátásban” című konferenciára.
Időpont: 2016. november 18. (péntek) 9.00-14.00
Helyszín: 1055 Budapest V. kerület, Markó u. 29-31. Aula
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze a vendeglatas.konferencia@uni-bge.hu elektronikus címen, legkésőbb 2016. november 14-ig.
2016október 18
Új generációk,új fogyasztók, új válaszok – PwC kiadvány Gondolkodott már azon, hogy milyen igények és ebből fakadóan milyen szokások és trendek határozzák meg a fogyasztók döntéseit? Ebben a kiadványban a PwC 7 olyan fogyasztói trendet azonosított, mely korunk termékfejlesztéseit, innovációit és újfajta piaci lehetőségeit meghatározza.
2016október 10
A Kolping Hotel 20. születésnapi ünnepségét tartotta Az ünnepség keretében az MSZÉSZ elnöke, Niklai Ákos hangsúlyozta, hogy a szálloda a családbarát szállodáknak követhető, jó példát mutat, e téren iskolát teremtett.
A szálloda igazgatója, Baldauf Csaba a 20 éves magas színvonalú szakmai és vezetői munkája, valamint az MSZÉSZ vezetésében a szállodaipar növekedése, feltételeinek javítása érdekében hosszú évek óta végzett munkája elismeréseképpen Marencich Ottó emlékplakettet kapott.
2016szeptember. 29
Budapestért díj Flesch Tamásnak Budapestért díjat kap Flesch Tamás, a Continental Group ügyvezető igazgatója, a Hotel Parlament igazgatója.
A Szállodaszövetség ezúton is gratulál a sikeres turisztikai szakembernek a kitüntetéshez.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.