Az Accor a fenntarthatóság erősítésére törekszik

2022július 11

 

Az Accor annak érdekében, hogy munkavállalóiban erősítse a fenntarthatóság fontosságát több lehetőséget kínál dolgozói részére.


Többek között például „School for change” néven oktatást szerveznek, hogy a klímaváltozás okait, annak negatív hatásait megismertessék munkatársaikkal, s emellett bemutassák, hogy szállodáikban ezekre milyen válaszokat lehet adni. A szállodák részlegvezetőit premizálják, hogy érdekeltté tegyék őket abban, hogy 2022 végéig az alkalmazottak 90%-a elvégezze az alkalmanként több mint 3 órás képzést.

 

A felsővezetőket kivéve minden munkavállalónak biztosítják az otthoni munkavégzés lehetőségét havonta maximum 12 napra.

 

Létrehozták továbbá a SEED – Save the environment every day – nevű környezetközpontú munkacsoportot, amely nyitott minden alkalmazott számára, hogy megosszák egymással a legjobb gyakorlatokat, tájékozottak maradjanak, motiválják és inspirálják egymást gyakorlati cselekvésekre mind a munkájukban, mind a mindennapi életükben.

 

Az Accor emellett a környezetbarát közlekedési módok használatát is népszerűsíti dolgozói körében. Munkavállalóikat támogatják abban, hogy „zöld” megoldásokkal járjanak munkahelyükre. Ennek a programnak a segítségével, a központi irodában dolgozó alkalmazottak több, mint 300 modell közül választhatnak kerékpárt, melynek lízing költségét részben az Accor finanszírozza. Fontos megjegyezni, hogy napi 30 perc kerékpározás jót tesz az egészségnek, s emellett 1,9 kg Co2 kibocsátás megtakarítást jelent a személyautóval való közlekedéssel szemben.

 

Forrás: Hotels Magazine

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.