Az ázsiaiak készen állnak arra, hogy felfedezzék a világot

2022július 18

 

A Booking.com felmérést végzett az emberek utazási hajlandóságáról, valamint arról, hogy a fogyasztók mennyire magabiztosak a világ felfedezésével kapcsolatban. A kutatás során 11.000 főt kérdeztek meg Ázsia és Óceánia térségében összesen 11 országban 2022 április és május között.

 

A felmérés eredményei alapján úgynevezett utazási bizalmi indexet számoltak, amely az utazók komfortfokozatát, motivációit, utazással kapcsolatos aggodalmait fejezi ki. Az eredmények alapján a hongkongi válaszadók 71%-a tervez utazást a következő 12 hónapban. Hasonló arányban vannak azok, akik „csak el akarnak menekülni”, mert rosszul érzik magukat amiatt, hogy otthon ragadtak.

 

A következő utazásra készülődve az alábbi 3 legfontosabb szempontot veszik figyelembe:

  • biztonság (63%)
  • karanténszabályok (58%)
  • költségek (51%)

 

A 11 országra kiterjedő tanulmány szerint India végzett az első helyen, ahol a válaszadók 86%-anyilatkozott úgy, hogy tervez utazást a következő 12 hónapban. Indiát követi Vietnam, Kína, Kora, Tajvan és Japán 60% feletti eredménnyel.

 

Forrás: Travel Daily Media

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.