Bringázz a szállodába ezen a nyáron!

2021július 01

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének CSR szekciója és a HotelHero ezen a nyáron közös országos programot hirdet szállodák számára, amelynek célja, hogy összefogva demonstráljuk, mennyire fontos a turizmusban résztvevő vállalatok számára az alkalmazottak testi-lelki fittsége és egyúttal olyan környezet biztosítása, amely hozzájárul a szállóvendégek egészségének megőrzéséhez.

 

Arra kérjük a kollégákat, hogy 2021. július 1. - augusztus 31. között, ha tehetik, kerékpárral járjanak be dolgozni a szállodába.

 

A Bringázz a szállodába! akciónkban való részvétel minimális anyagi befektetéssel jár, viszont annál több előnye származhat belőle a jelentkező csapatoknak.

  • A kerékpározással nem csak jelentősen csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat,  a CO2 kibocsátást, hanem növelhetjük saját tüdőkapacitásunkat, ellenállóképességünket és erősíthetjük immunrendszerünket.
  • A rendszeresen kerékpározó dolgozóknál 50%-kal ritkábban fordul elő szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegség, kevesebb a betegszabadság.
  • A kerékpárral munkába érkezők stressz-szintje alacsonyabb, ami megmutatkozhat a vendégekkel való bánásmódban is.
  • A közös akció ráirányítja a figyelmet a szállodák felelősségteljes hozzáállására, növelve az ágazat társadalmi presztizsét.
  • A MSZÉSZ környezetvédelmi szekciója felajánlotta, hogy a Zöld Szálloda program kiírásába beleveszi az akcióban való részvételt, mint lehetőséget, amivel plusz pontot lehet szerezni a pályázaton.

 

Hogyan lehet csatlakozni?


1. Regisztrálja be szállodáját a hotelhero@hotelhero.hu email címen, ha részt szeretnének venni a közös kerékpáros akcióban és nevezze meg azt a munkatársát, akivel a kampány alatt tarthatjuk a kapcsolatot!

2. A kampány alatt készítsenek statisztikát, hogy hány munkatárs, hány alkalommal, hány kilométert tett meg kerékpárral és osszák meg velünk.

3. A kampány idején küldjenek rendszeresen fotókat és sikertörténeteket a hotelhero@hotelhero.hu email címre.

4. Posztoljanak Önök is saját közösségi média oldalaikon a kampányról, s használják a #mszesz #hotelhero #bringazzaszallodaba hashtageket!

5. Javasoljuk, hogy ajánljanak fel bármilyen nyereményt az Önök által legeredményesebbnek ítélt kollégájuk részére.

 

Mutassuk meg ezzel az akcióval is, hogy együtt, összefogva többet érünk el, mint egyenként külön-külön!

Hajrá szállodások, bringára fel!

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.