Elindult a jelentkezés a XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra

2023április 12

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata idén 25-ik alkalommal  rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

 

A FIABCI Magyar Tagozata többek között azzal a céllal indította útjára 1997-ben a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, hogy elősegítse a magyarországi ingatlanfejlesztők részvételét a FIABCI World Prix d'Excellence elnevezésű nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázatán. A kitűzött célt sikerült elérni, hiszen a magyar pályázat győztesei több első, második és különdíjat nyertek a nemzetközi pályázaton.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a pályázat céljait nagyra értékeli és támogatja a szervezőket. A pályázat zsűrijében a Szövetség részéről dr. Szauter István elnöki tanácsadó vesz részt.

 

Az 1997-ben indított Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat története egyben a magyar ingatlanfejlesztés kialakulásának és fejlődésének tükre is, hiszen a nemzetközi normáknak megfelelő ingatlanfejlesztés hazánkban a múlt század kilencvenes éveiben kezdődött. Ekkor jelentek meg az első befektetési céllal megvalósított irodaházak, ezt követte a bevásárló központok építése a kilencvenes évek közepén, majd az ezredforduló óta megindult a lakásépítés. Ezzel párhuzamosan rohamosan nőtt az új logisztikai és ipari parkok száma és beindultak az idegenforgalmi célú beruházások.

 

Az elmúlt tizenöt évben igen komoly szállodafejlesztés valósult meg. A résztvevők és a díjazottak között korábban is voltak szállodák, de a részvétel nem tükrözte szakmánk tényleges súlyát, jelentőségét. A FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2011-ben kötött megállapodása nyomán szerencsére a helyzet megváltozott, megnőtt a pályázó szállodák száma.

 

A magyar pályázat nyertesei jogot szereznek a Wall Street Journal által támogatott tekintélyes FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton való indulásra.

Nemzetközi téren 2009-ben a Hotel Silver Resort hotel kategóriában ezüstérmes lett, 2012-ben a Continental Hotel Zara aranyérmet kapott, 2018-ban a Hotel Moments az örökségvédelmi kategória ezüstérmét nyerte el, 2020-ban a Hotel Pangea a szálloda kategória ezüstéérmese lett és 2021-ben az örökségvédelmi kategória és a szálloda kategória  aranyérmét  a Párisi Udvar nyerte el.

 

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj legfontosabb eseménye az idei jubileumi pályázat. A díjátadó alkalmával a szervezők sok külföldi szakember részvételére számítanak és céljuk az, hogy még a korábbiaknál is több kiváló szálloda és rendezvényhelyszín vegyen részt a megmérettetésen.

 

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton úgy az új, mint a jelentős felújítást megvalósított szállodáknak érdemes részt venni, ugyanis a pályázaton esetlegesen elnyert Nívódíj jól használható a hotelek marketingjében. Javasoljuk, hogy amennyiben Szállodájuk megfelel a pályázat feltételeinek, vegyenek részt azon.

 

Pályázati kiírás, nevezési lap letöltése

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.