Év Szállodája 2023 nyertesei

2024március 11

Az Év Szállodája 2023 pályázat nyertesei

fotó: www.szallodafotozas.hu


A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kihirdette az Év Szállodája 2023 pályázat nyerteseit!


A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2024. januárjában ismét meghirdette a presztízsértékű Év Szállodája pályázatot a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai partnerségében.

 

A Szövetség 2013-ban azzal a céllal hívta életre a pályázatot, hogy a szektor kiemelkedő szállodáit példaképként állítsa az iparág elé és a vendégek figyelmét is felhívja a magas minőségű szolgáltatásokat kínáló hotelekre. A szállodákat nem csak a kínálati színvonaluk szempontjából értékeli a zsűri, hanem a pályázatban bemutatott példaértékű személyzeti politika, az üzemeltetést segítő innovatív fejlesztések, a kidolgozott, a szálloda minden munkavállalóját érintő CSR stratégia, illetve a versenytársakhoz viszonyított piaci teljesítmény is figyelembevételre kerül.

 

Az idei évben is számos hotel döntött úgy, hogy megméretteti magát, mert büszke a magas szintű szolgáltatásaira, a dolgozói elégedettségére, a digitális fejlesztéseire, illetve üzemeltetési eredményére.

 

A Szállodaszövetség által felkért szakmai zsűri tagjai Juszkó Anita, a Four Points by Sheraton Kecskemét igazgatója, Szerdi Zsuzsanna, a Hotel Lycium**** Debrecen igazgatója, Schmidt Ferenc, a Crocus Gere Bor Hotel & Resort szállodavezetője, Fazekas Tamás, az Anantara, New York Palace Hotel igazgatója, illetve dr. Szauter István, a Frivex Consulting ügyvezetője voltak.

 

Az Év Szállodája 2023 pályázat nyerteseit 2024. március 8-án, a Hilton Budapest szállodában tartott ünnepélyes gálaesten hirdették ki.

 

Az Év Szállodája 2023 cím kategórianyertesei:

  • 5* kategóriában: Hilton Budapest
  • Fővároson kívüli 4*„full service” kategóriában: Thermal Hotel Visegrád
  • Budapest 4* „limited service” kategóriában: Hotel Vision Budapest
  • Fővároson kívüli 3* kategóriában: Elixír Medical Wellness Hotel, Mórahalom
  • Budapest 3* „limited service” kategóriában: Bo18 Hotel

 

A zsűri különdíjakkal is kitüntette a legjobbakat:

  • Főnix különdíjban részesült a sikeres megújulásáért a debreceni 5*superior kategóriájú Hotel Divinus.
  • A munkaerőpiaci nehézségekre reagálva, példaértékű személyzeti politikát, motivációs rendszert, juttatási csomagokat dolgozott ki a sárvári 5*superior kategóriájú Spirit Hotel Thermal Spa, amely így elnyerte a Legjobb humánpolitikáért járó különdíjat.
  • Felújítást követően, újrapozícionálással, megfelelő árazási stratégiával kiugró üzemeltetési eredményjavulásáért a bükfürdői 4 csillagos Greenfield Hotel Golf & Spa nyerte el a Kiemelkedő piaci teljesítményjavulás különdíjat.
  • A szállodaipar rendkívül munkaerőigényes ágazat, így minden digitális fejlesztés, megoldás segíthet enyhíteni a kollégák terhén. A gyenesdiási, 4 csillagos Wellness Hotel Katalin saját fejlesztésű szoftverekkel reagált az üzemeltetési nehézségekre, ezért elnyerte a zsűri Innovációs különdíját.

 

A Hilton Budapest szálloda méltán nyerte el a legjobb 5 csillagos szálloda díját, mivel az est során felszolgált exkluzív vacsora minden résztvevőnél osztatlan sikert aratott.

 

A menüsorhoz a prémium borpárosítást a Malatinszky Kúria és a Sauska borászatok biztosították a Villány-Siklós Borút Egyesület közbenjárásával. A díjátadások utáni ünnepléshez pedig az Etyeki Kúria Borászat, az Erdinger sör, a Zsoldos Pálinka Manufaktúra és a Zsolnay Gin járult hozzá.


 

Hilton Budapest

 

Thermal Hotel Visegrád

 

Hotel Vision Budapest

 

Elixír Medical Wellness Hotel

 

Bo18 Hotel

 

 


KÜLÖNDÍJAK

Főnix különdíj: Hotel Divinus

Legjobb humánpolitikáért járó különdíj: Spirit Hotel Thermal Spa

Kiemelkedő piaci teljesítményjavulás különdíj: Greenfield Hotel Golf & Spa

Innovációs különdíj: Wellness Hotel Katalin

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.