Best of kiadással indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás

2020augusztus. 31

A BEST OF AZ ÉV HOTELE SZUPERDÖNTŐJÉBEN DERÜL KI, HOGY MELYIK SZÁLLODA NYERI EL A 2010-ES ÉVEK LEGJOBB HOTELE CÍMET

 


 

Best of kiadással indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2020. szeptember 6-án vasárnap az RTL Klub-on a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával. Az új évadban a 2010-es évek 7 régiójának, legjobb 38 szállodája indul a közönségszavazáson a legjobbak legjobbjának járó díjért.

 

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2017-ben kezdődött el. Az elmúlt három évad során 140 szálláshely indult el a versenyt bemutató műsorban, melyek közül a régiójukban kimagaslóan teljesítők kaptak lehetőséget arra, hogy az idei szuperdöntőben is megmérettessék magukat.

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyezettekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni a Best of AZ ÉV HOTELE címet. Szavazni idén is a műsor Facebook oldalán lehet a versenyben induló szállodákra.

 

A Best of AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televíziós műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 

A Best of AZ ÉV HOTELE verseny 2020 szeptemberében a Balatoni régió bemutatásával kezdődik, majd sorra kerül az Észak-Magyarország, az Alföld, az Észak- és Dél-Dunántúl, Budapest környéke, és a Kis-Balaton és környéke régió is. A közönségszavazás az áprilisi szuperdöntővel ér véget, amelyben az egyes régiók első két helyezettje vehet majd részt 2021 áprilisában.

 

Az új évadban Kecsmár Alexandra vezeti a műsort. A fiatal műsorvezetőt eddig az RTL Klub, Fókusz című műsorában riporterként, és az Alvilág televíziós sorozatának az RTL Most-on futó „Kibeszélő” című műsorát vezetve ismerhették meg a nézők.

 

Kapcsolódó fényképek, videók, háttéranyagok:

AZ ÉV HOTELE 4. évadának adásai: http://rtl.hu/most/azevhotele (Az évad indító adás 2020. szeptember 6. 12:30 után, a premier adást követően kerül fel az RTL Most-ra)

AZ ÉV HOTELE Facebook oldala: https://www.facebook.com/azevhotele

 

 

További információ kérhető:

Serfőző Zsolt, producer

+ 36 (30) 958-010-55

serfozo.zsolt@interakcio.hu

 

 

Budapest, 2020. augusztus 31.

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.