Letölthető előadások:
HOTREC szeptemberi Distribution Workshop hírei
Bogár Zoltán, Danubius Hotels
Stratégiai marketing szemlélet, a helyes marketing tervezés ismérvei és lépései
Kelemen Attila, AkomoAds
Vendégélmény fokozása és a munkaerőhiány enyhítése egyszerre
Deliága Ákos, Talk-a-bot
MSZÉSZ–Screbo közös kutatási eredményének ismertetése, következtetések, lehetséges fejlődési irány
Vadász Gábor, Screbo
Online éttermi foglalási rendszerek: Átok vagy Áldás?
Szolcsák Anett, Restu
Külföldi munkavállalók szerepe a magyar vendéglátásban
Mai Huynh és Pham Ngoc Chu, DC Handel Kft.
Fónyad Orsolya, Arteregó
Deloitte
Flesch Tamás, MSZÉSZ
Magyarország ikonikus ételei és a Made in Hungary mozgalom
Magyar Bor Személyesen, Balatonboglár - videó
Hamvas Zoltán (Gasztronómiai Társelnök), Szabó Áron (MTÜ)
Tradíció és innováció – mit érdemes az osztrákoktól eltanulni?
Kovács Balázs, Good Deal Consulting Wien-Budapest
Szállodai online megjelenés user experience központú vizsgálata eye-tracking módszerrel
Németh Péter - Lázár Erika, the CoRe lab Fogyasztói Magatartáskutató Központ
Az esményről készült fényképek elérhetőek a Csak tagoknak menüpontban.
A Közgyűlés teljes programja:
A közgyűlés és az ahhoz kapcsolódó szeminárium hivatalos meghívóját ITT találja.
A jelentkezési lap innen tölthető le.