HOTEL-GASZTRO ÜZLETÁG
Üzletágunkban nagy hangsúlyt fektetünk a dizájnra és az egyedi tervek megvalósítására. Neves bútorgyártók termékei (olasz, német és török gyártók) mellett a különleges feladatokhoz széles spektrumú alapanyag készletünknek köszönhetően acél, horganyzott, krómozott és alumínium fémvázakkal, kárpitos és asztalos termékekkel, elektrosztatikus porfestéssel, bútorlap, tömörfa és CNC megmunkálással gyártunk saját, egyedi igényeknek megfelelő termékeket.

TÖBB MINT 25 ÉVE A BÚTORGYÁRTÁSBAN
Az 1991-es alapítást követően az Alex Fémbútor Kft. korán piacvezetővé vált az iskolabútor és felszerelések gyártása területén. A cég kiemelt erőssége a fémvázas bútorok gyártása, ebből is ered a cégnév.
Idővel az oktatási intézmények újabb és újabb funkciójú termékeket igényeltek, így ellátásuk komplexitására törekedve új üzletágak születtek. A hotel-gasztro üzletág fejlődése a professzionális vendéglátás bútorainak igényével vette kezdetét és mára számos hűséges partnert és nagy projektet magáénak tudva fejlődik saját gyártású és forgalmazott termékek kínálatával.

VENDÉGLÁTÓI BÚTOROK BELTÉRRE ÉS KÜLTÉRRE
HORECA bútoraink az éttermek, kávézók, cukrászdák, romkocsmák és szállodák számára nyújtanak olyan széleskörű termékportfóliót, ami a vendégek sokszínűségéhez igazítható. Komplett bútorozási képességünknek köszönhetően az étkezők mellett a recepciók, előterek és gyermeksarkok berendezésében is partnerek vagyunk.

Kínálatunkban székek, bárszékek, asztalok, asztalbázisok, lounge bútorok, éttermi boxok, wellness és kerti bútorok kaptak helyet a legváltozatosabb anyagok és formák lehetőségeivel. Több mint 50 féle kiegészítő termékünk között pedig mobilparaván, kordonok, kötelek, asztal- és székszállító kocsik, ruhafogasok és ruhatárolók segítik a vendéglátósok munkáját.
A vendéglátói bútorok új trendjei – műanyag, műrattan, alumínium termékei – mellett a klasszikus stílus berendezéseit is biztosítjuk.

KONFERENCIA TERMEK BÚTORAI
A terem bútorzat kialakításához pulpitusokat, vetítővásznakat, falitáblákat, a műszaki megoldásaihoz hangosítást, hálózatépítést és teljes eszköz beszerzést biztosítunk.

Az utóbbi évek tapasztalatai, visszajelzései alapján saját gyártású K201-K208; K301-K308 és K401-K412 sorozatú, hagyományos bankett és konferencia székeinkre kibővített, 3 év garanciát vállalunk. Székeink egyik előnye, hogy egyedi igények szerint, többféle kárpit és váz színben rendelhetők, így Ön döntheti el, milyen színösszeállítás illik leginkább elképzeléseihez. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén pedig egyedi gyártási paraméterekre is van lehetőség, így akár eltérő, egyedi méretben is el tudjuk készíteni konferencia székeit.

www.alexbutor.hu/vendeglatoibutor
éttermek, bárok, kávézók, szállodák, konferenciák, közösségi terek bútorai
www.alexbutor.hu

Bemutatóterem
(bejelentkezés szükséges)
Cím: 2072 Zsámbék, Magyar u. 21-23.
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 8 - 16 óra

Referenciáink:
https://alexbutor.hu/vendeglatoibutor/referenciak/

Tevékenység:

  • Bútorok
Ügyvezető igazgató
Bartus Gábor
Tagsági igazolvány száma
2405