2014 áprilisa óta újabb ékkő díszíti Budapest belvárosát: az Accent Hotels megnyitotta 99 szobás szokatlan és bohém 3 csillagos szállodáját. A színek dinamizmusával és modern építészeti újdonságaival a projektív geometria fényében várja vendégeit a ROOMBACH Hotel Budapest Center a Király utca és a Madách tér vibráló szomszédságában.
99 kompakt, nem dohányzó, színes, 16 négyzetméteres szobáink minden szükségessel felszerelve várják vendégeinket. Trendin dekorált szobáink kényelmét a 24 órában elérhető WIFI kapcsolat és a Smart TV megoldás emeli. Minden szoba saját fürdőszobával, tusolóval rendelkezik, melyek fürdőszoba bekészítése mindent nyújt önnek, amire szüksége lehet.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megihlessük, elszállásoljuk és szórakoztassuk vendégeinket! Recepciós kollegáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, hogy elkápráztassák önt. Kérésének megfelelően megszervezzük városnéző túráját a történelmi helyszínekre, divatos bárokba, a gasztronómia fellegváraiba vagy akár a kulisszák mögé. Ajánlunk önnek menő bárokat, remek éttermeket, sikkes vacsora és borkóstoló helyszíneket, megszervezzük a közlekedését és minden további kívánságát is szívesen teljesítjük.
Kényelmes, üde és éjjel- nappal nyitva tartó baR14-ünk szeretettel köszönti városi kényelemben leleményes városfelfedezőket és a kreatív üzleti nomádokat bőséges reggelivel, happy hour specialitásokkal és könnyű ételekkel, akár a késői órákban is.
Fedezze fel velünk Budapest ezer arcát: történelmi és korszerű, elegáns és bohém, nyugodt és nyitott, egyszerűen meglepő!
Igazgató
Szili Zoltán
Tulajdonos
Hotel City Center Kft.
Üzemeltető
Hotel City Center Kft.
Tagsági igazolvány száma
831

Térkép