A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése „sószivárvány”. Utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt. Célunk, hogy vendégeink élményekben gazdagon, pozitívan feltöltődve, a visszatérés időpontját latolgatva gondoljanak vissza látogatásukra.
A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.
Ahol Ég és Föld összeér….

2011. áprilisában kaptuk kézhez a minősítést, melyben a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ****superior kategóriába sorolta a Saliris Resort Spa & Konferencia Szállodát.
Kedvelt, igényesen berendezett teraszos szobáinkat legjobb ár garanciával kínáljuk.

A fürdő közvetlen megközelítése egy üvegfolyosón keresztül történik, ahol 1.900 nm vízfelület, 17 medence kínál emlékezetes felüdülést. A gyógymedencék gyógyvíz cseréjére naponta kerül sor. A Szauna-Világ és a rönkfa szaunák szauna-ceremóniákkal egyedülállók a régióban.
Igazgató
Tapodi Attila
Tulajdonos
Hunguest Hotels Zrt.
Üzemeltető
Hunguest Hotels Zrt.
Tagsági igazolvány száma
738