Vállalkozásunk, növénytermesztéssel, takarmány készítéssel, sertéstenyésztéssel és ezen alapanyagból élelmiszer előállítással foglalkozik, ezzel megvalósítva a „termőföldtől az asztalig” filozófiát.

100%-ban GMO mentes kukorica alapú takarmányozás; helyben megtermelt takarmány etetése a kisebb biológiai lábnyom érdekében.
Cégünk a tradicionális és a modern szemléletet ötvözi az állattenyésztés területén. Figyelembe véve az állatok igényeit, kizárólag azokat a modern technikai újításokat (etetéstechnológia, szellőztetés) alkalmazzuk, amelyek nem sértik az állatok jólétét. Élelmiszer előállítás terén a legmagasabb higiéniai standardoknak felelünk meg, és az elérhető legmodernebb technológiákat használjuk.

Sárrétudvari sertésvágó és feldolgozó üzem
2019.novemberében átadott sertés vágó,- és feldolgozó üzemünkkel az úgynevezett Rövid Ellátási Lánc utolsó láncszeme, a helyben történő feldolgozás, is a helyére került. Az elkészült üzem a legmagasabb technológiai követelményeket kielégítve épült meg. A sertésvágó és húsfeldolgozó üzemünk átadásával nem csak félsertés és darabolt húsok kerülnek értékesítésre, hanem éves szinten 1.800 tonna vegyes összetételű késztermék előállítására van lehetősége cégcsoportunknak, a legmodernebb módon becsomagolva. Az üzemben a piacon elérhető legmodernebb szeletelő és csomagoló gépsorok kerültek beüzemelésre, egy a tőkehús feldolgozó soron, egy pedig a készterméknél.
Sikerünk titka a folyamatos fejlődés, amit szeretnénk pár mondatban bemutatni:

- kiszállítás express futárszolgálaton keresztül, speciális hőszigetelt thermodobozban
- 24 órán belüli gyors kiszállítás
- e-számla lehetőség
- széleskörű fizetési lehetőségek: utánvét, utalás, bankkártya
- felhasználóbarát webshop felület
- új termékek bevezetése piaci igények alapján
- kimagasló hústartalmú termékek
- országosan elismerés
- szója, glutén laktóz és ízfokózómentes
- friss áruk
- minőségi csomagolás

Tevékenység:

  • Étel, élelmiszer
Igazgató
Kurucz Ferenc
Tagsági igazolvány száma
2457