A természet és a mozgás harmóniája – egy hotel sportolóknak, családoknak és konferenciák résztvevőinek

Szállodánk Debrecen legszebb részén, a természetvédelmi oltalom alatt álló Nagyerdő szívében található, csendes, nyugodt környezetben. A rendkívüli adottságokkal rendelkező 120 férőhelyes, háromcsillagos superior szállodánk egyaránt kínál tökéletes körülményeket edzőtáborozó csoportok, szakmai konferenciák és rendezvények résztvevői, vagy épp pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyó családok, baráti társaságok számára.

Légkondicionált szobáinkban és apartmanjainkban jól felszerelt fürdőszobával valamint televízióval, telefonnal, minibárral és internetcsatlakozási lehetőséggel igyekszünk biztosítani a nálunk megszálló vendégek tökéletes kikapcsolódását és komfortját. Éttermünkben a tradicionális hazai ízek mellett a modern táplálkozás és vendéglátás legújabb nemzetközi trendjei is megtalálhatóak.

Szállodánk közvetlen közelében helyezkedik el több olyan létesítmény, amely a vendégek szórakozását és kellemes időtöltését biztosítja. Ilyen egyebek mellett a városi sportuszoda, az IAAF atlétikai stadion, a két sportcsarnok valamint a három füves- és a műfüves labdarúgó edzőpálya is. Gyógyászati tevékenységéről híres a Nagyerdei Termálfürdő, egész évben üzemel a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám kikapcsolódást nyújtó Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, a gyerekek által kedvelt Állatkert és Vidámpark, valamint Debrecen legmodernebb játszótere is.

Hotelünkből a belváros, valamint Debrecen nemzetközi repülőtere is könnyen megközelíthető.
Igazgató
Hermann István
Tulajdonos
DEBRECENI ÖNKORMÁNYZAT
Üzemeltető
Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft.
Tagsági igazolvány száma
365/A