Megjelent a Vendéglátás magazin márciusi száma

2017március 14

Megjelent a Vendéglátás márciusi száma

A tartalomból:

Legfrissebb számunkban lapunk 60 éves születésnapja alkalmából időutazásra hívjuk az olvasókat, bepillantunk a Bocuse d’Or magyar kulisszái mögé, körbejárjuk az élelmiszer eredetű megbetegedéseket, beszélgetünk a La Perle Noire séfpárosával és a Nano kreatív vezetőivel.

Ellátogatunk az Első Mádi Borházba és az esztergomi Beerfortba, valamint varsói helyszínekre. Meződi Alice pályafutásáról, Gere Attila a bioművelésről, Schillinger Attila pedig a Sörszövetség elmúlt két évéről mesél, és kiderül, hogy a bikavérek párbaja sokkal inkább az összefogásról, mint a vetélkedésről szól.

A most induló, Csináljunk jó éttermet! sorozatunkban pedig tanácsadóink a hazai vendéglátók napi problémáikra keresnek megoldást, és ezt terveik szerint meg is osztják az olvasókkal.

A Vendéglátás magazinra itt lehet előfizetni: https://vendeglatasmagazin.hu/elofizetes/

 

mrc_bort.jpg

Foglaljon szobát tagszállodáinkban!

Tovább

457

Szálloda

39.241

Szállodai szoba

Oldal ajánlása e-mailben
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
Email:
Címzett  
Név:
Email:
Tárgy https://www.hah.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.