Hotel Szieszta - A legnagyobb Sopronban
A Hotel Szieszta Sopronban, az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A Soproni szálloda 200 erkélyes Classic, Standard és Családi szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.
Élvezheti nálunk a szubalpesi klimatikus gyógyhely varázsát, és ismerkedhet a műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.
A hotel konferenciatermei és szekciótermei 25-250 fő-ig kiválóan alkalmasak, rendezvények, tréningek, bankettek, esküvők lebonyolítására. A konferenciatermek berendezése igény szerint alakítható.
Fitness-Wellness Centrum különböző testet-lelket kényeztető szolgáltatásokkal, Szieszta Tenisz Klub 6 salakos teniszpályával és egyéb sportprogramokkal várja az érdeklődőket. Öthektáros parkunkból közvetlen kijárat nyílik az erdei túraútvonalra és futópályára, ahol könnyed gyalogtúrától a csapatépítő gyakorlatokon át az extrémsportig határtalanok a lehetőségek.
Konyhánk mindent igényt kielégítő ételsorokat kínál a magyar-, a nemzetközi-, és reformkonyha ételeiből. Vendégeink a drink bárban élvezhetik a soproni borok és sörök ízét.
Üzemeltető
MSF Hotel Management Kft.
Tagsági igazolvány száma
345/A

Térkép